Hem » Hotell » Hotell i Ängelholm
Om Ängelholm

Vackert beläget längd Skäldervikens vackra strand är Ängelholm, en stad som erbjuder fantastiska somrar med vacker natur och bokskog, perfekta sandstränder och massor av möjligheter. Lika vackert är det genom de andra årstiderna, och erbjuder ett flertal spännande museer, gallerier och god mat. Det är synd och skam att inte ha provat bygdens läckra primörer om man har en resa kring eller förbi Ängelholm.

Här finns det personliga och mysiga hotellet Best Western Hotell Paletten, som ligger i hjärtat av staden och med gångavstånd till alla tänkbara utflykter, stadens gågata och dess härliga shoppingmöjligheter, samt närhet till vad du än är intresserad av i Ängelholm.

Strax norr om centrum ligger Valhall Park Hotell & Konferens. Med 1,5 kilometer till havet har du här tillgång till en vacker park kring ett fint hotell, som dessutom erbjuder cyklar till sina gäster.

Vidare finns Spa-hotellet Hotell Erikslund och Hälsa & Spa, som erbjuder avkopplande och personliga paket, som till exempel ”BaraVara-paketet”, för er som vill komma bort ett tag och bara njuta av varandras sällskap, äta god mat och sova i en skön säng bortanför hemmet.


Karta över Ängelholm
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Ängelholm

Sortera efter:
Hotel Erikslund


Från 911 SEK
Adress: Astorpsvagen 15