Hem » Hotell » Hotell i Åre
Om Åre

Skidsportsparadiset Åre är välkänt för skidåkare i Sverige, och riktar sig mot alla publiker genom att dela upp sina stugbyar mellan lugnare familjeområden och snällare backar till centralbackarna och afterskimöjligheterna. Här behöver du inte leta länge för att finna snö på vintern, och inte desto mer för att finna en vacker vandringsled på våren. För den som inte kan hålla sig från sporterna i backen under de gröna årstiderna har Åre en egen Mountainboard School. Mountainboard en kombination av skateboard och snowboard, erbjuder hög fart nedför backarna även på sommaren (men det finns en inbyggd handbroms om man vill börja försiktigt).

Vidare erbjuds Skärmflygning, snökite, härligt avslappnande spa, hundspann, klättring och helikopterflyg för den som inte kan få nog av härliga fjällaktiviteter.

I Åre finns det boende för alla preferenser, från det klassiska fjällstugeboendet till lyxiga designhotell. De som utnyttjar allemansrätten kan givetvis finna många utmärkta tältplatser, men för något bekvämare alternativ finns till exempel Buustamons Fjällgård, halvvägs upp på Åreskutan. Härifrån har gästerna en slående panoramautsikt över fjällen, med närhet till lift under vintertid och bilväg hela vägen fram. Hotellet stoltserar med sin hemmagjorda vodka, gjord på deras eget källvatten och i en mängd olika smaker.

Mitt i centrala Åre ligger Hotel Diplomat Åregården, som erbjuder stora bekväma sängar med sköna duntäcken, och en omedelbar närhet till restauranger, caféer och shopping. Hotellet har en sekelskifteskaraktär, med med modernt inredda rum i traditionell jämtländs stil.

Med sina fyra stjärnor stoltserar Holiday Club Hotell med sitt upplevelsebad Saunaworld, sitt exklusive café Coffee Corner, flertalet restauranger och barer. Här finns det mycket att välja på och har du väl kommit hem efter en fartfylld dag, behöver du inte ge dig ut igen.


Karta över Åre
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Åre

Sortera efter:
Hotel Diplomat Aregarden


Från 1635 SEK
Adress: Åre Square, Box 6
Tott Hotel Åre


Från 1715 SEK
Adress: Tottvaegen 111
Copperhill Mountain Lodge


Från 1849 SEK
Adress: Box 19, SE-830 14