Hem » Hotell » Hotell i Boden
Om Boden

Med naturen runt hörnet, närhet till majestätiska skidbackar, skoteråkning och fantastiska vyer, ligger Boden perfekt för den som söker ett riktigt vinteräventyr. Gör en romantisk övernattning under gnistrande och dansande norrsken, promenera genom staden och njut av härliga kaféer och shopping, eller titta in på konstutställning. I Enter galleria kan du finna det mesta. För besökare intresserade av krigshistoria finns det moderna Försvarsmuseet, där du tas från slutet på 1800-talet till nutid, med olika perspektiv på krig och fred.

När det gäller hotell och boende finns det flera alternativ. Ett av dem är Hotell Nivå, ett trivsamt hotell mitt i centrala Boden, precis vid Järnvägsstationen. Från hotellets lugn är det lätt att ta sig till nöjesliv, matupplevelser och andra evenemang. Självklart finns det motorvärmare på parkeringen.

Ett annat hotell i Bodens hjärta är fyrstjärniga Hotell Bodensia, som omvandlats till ett modernt och varmt stadshotell, perfekt för resenärer som uppskattar både komfort och funktion. Atmosfären är varm och servicen god.


Karta över Boden
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Boden

Sortera efter: