Hem » Hotell » Hotell i Borlänge
Om Borlänge

I Borlänge finns det alltid något att göra, hela året om. Under vinterhalvåret öppnas det upp för skidaktiviteter, skridskolopp och Runns vintervecka. Under våren och sommaren finns det möjligheter till paddling, utflykter, och vandringsleder. Utöver friluftslivet finns det fina tillfällen till bl.a. shopping. Det är inte för inte som orten kallas för ”Dalarnas Köpstad”, med shoppingcentrumet Kupolen, men 80 butiker, restauranger och hotell.

Ett mer orginellt hotellkoncept kan du hitta på hotellet Active Stay, som lovar något utöver det vanliga. Är du idrottsintresserad finner du här en sportig miljö och många faciliteter såsom fitnessrum och bastu. Söker du centralt boende finns också First Hotel Brage, som ligger inom gångavstånd från järnvägsstationen och bara 10 minuter från flygplatsen. Närheten till skidanläggningen och äventyrsbadet gör även detta hotell till ett bra alternativ till den aktiva besökaren.

Ytterligare ett centralt beläget hotell är Quality Hotel Galaxen. Utöver faciliteterna som finns på tidigare nämnda hotell finns här dessutom ett framtidsmuseum med planetarium.


Karta över Borlänge
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Borlänge

Sortera efter:
Quality Hotel Galaxen


Från 624 SEK
Adress: Jussi Bjoerlings Vaeg 25
Scandic Borlänge


Från 789 SEK
Adress: Stationsgatan 21