Hem » Hotell » Hotell i Falkenberg
Om Falkenberg

I ljuva Falkenberg, känt för sina långa sandstränder, vackra promenadmöjligheter längs Ätran och närheten till skogen, finns det mycket att både se både i och utanför staden. Museer, fornminnen och naturområden ger en såväl kulturell som naturskön upplevelse. Under vintern prepareras längdskidsspår och den nya ishallen erbjuder skridskoåkning för både gammal som ung. Falkenberg är också väl känt för sina många revyer och evenemang som tar plats i staden hela året om, och man behöver inte gå långt för att hitta underhållning.

Hotellbesökare har flera möjligheter att välja på. Det finns hemtrevliga och mysiga Bed & Breakfasts lite utanför staden, men även större och mer centrala hotell. Elite Hotel strandbaden är hotell med ett perfekt läge för strandbesökare. Något utanför staden är det en perfekt tillflyktsort för besökare som vill kunna njuta av sol och vita stränder på sommaren, eller ta gnistrande strandpromenader på vintern.

Precis vid den gamla Tullbron i centrala Falkenberg ligger Grand Hotel Falkenberg, med härlig utsikt över Ätran. Hotellet erbjuder ett 70-tal rum, från standard till lyxnivå.


Karta över Falkenberg
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Falkenberg

Sortera efter: