Hem » Hotell » Hotell i Gävle
Om Gävle

I Gävle finns det något för alla. Staden erbjuder såväl äventyr och sport som avkoppling och kultur. Hyr en båt i Hedesunda och utnyttja Dalälvsområdets fantastiska möjligheter till utflykt, bad och fiske. Paddla långsamt i en kanot och njut av den vackra naturen som långsamt passerar förbi. Eller varför inte utmana dina kompisar på Frisbeegolf? Precis vid Högskolan i Gävle ligger en niohålsbana, som erbjuder mycket skratt och en rolig utmaning för den oinvigde. Gävles besökare kan även ta sig en heldag i Furuviksparken, se på djur, åka vattenrutschbanor och spendera flera timmar i det nybyggda vattenlandet Aqua Jungle.

Gävle erbjuder också ett flertal gallerier, såsom Ateljé Ester Lundvik, som erbjuder Estniskt konsthantverk och teckningar. Det härligt lantliga Galleri M, mitt i skärgårdsmiljön, visar upp konstverk i olja, akvarell och blyerts, men även lokalproducerat silversmide och inredning till försäljning.

Besökare kan också njuta av teater, musik och spännande artisteri på Gävle Teater, Folkets Hus, Gasklockorna och Spegeln, helt beroende på smak och nyfikenhet.

Sugen på att bo över? Centralt beläget i Gävle finns hotellet Clarion Hotell Winn, ett kulturellt präglat hotell med gångavstånd till shopping, evenemang, kultur och natur. Hotellets konstnärliga sida märks på de smakfullt placerade tavlorna på rummen, musiken och den inspirerande designen.

Ett annat hotell i centrum är Hotel City Gävle. Här erbjuds samma närhet till staden, och gäster erbjuds dessutom en ambitiös, ekologisk och närproducerad frukost. Alla rummen är nyrenoverade.

Längre ifrån stadslivet finner besökare Forsbacka Wärdshus, som erbjuder en närhet till naturen och ändå inom räckvidd till både Gävle och Sandviken. Gården är från slutet av 1700-talet, omges av en prunkande engelsk herrgårdspark och erbjuder en festvåning för gäster som vill fira allt från en födelsedag till det stora bröllopet.


Karta över Gävle
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Gävle

Sortera efter:
Scandic Gävle Väst


Från 769 SEK
Adress: Johanneslotsvagen 6
Clarion Hotel Winn


Från 1035 SEK
Adress: Norra Slottsgatan 9, Pob 1417
Scandic CH


Från 1430 SEK
Adress: Nygatan 45