Hem » Hotell » Hotell i Halmstad
Om Halmstad

Halmstad kommun marknadsför sig som en kommun med puls, och det med rätta. Staden inhyser varje år en stor mängd turister och det finns gott om möjligheter för alla sorters besökare. På Halmstads Arena och Halmstads Teater flockas kulturevenemangen och vare sig man gillar revy, orkester eller humor så finns det alltid mycket att välja på.
Under sommaren flockas turister på de vackra stränderna, på golfbanorna och på stadens många krogar och uteserveringar.

Det finns ett flertal hotell, vandrarhem och dessutom bed & breakfasts i och omkring staden. Kommer man på sommaren och vill njuta av t.ex. en stor utomhuspool, kan man välja att ta in på prisvärda och lättillgängliga Arena Hotell, som dessutom har en egen sportbar, restaurang och pub. Mittemot centralstationen finner man ståtliga Best Western Grand Hotel, som erbjuder sina gäster diverse upplevelsepaket, vare sig vädret är klart, mulet eller halvklart! Med god närhet till kultur, fest och shopping kan man härifrån komma åt vad man så än önskar.

Ett annat alternativ i centrala Halmstad är First Hotel Mårtensson, som utöver golf, nöje och teaterpaket erbjuder dryckes- och chokladprovningar.


Karta över Halmstad
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Halmstad

Sortera efter:
Scandic Hallandia


Från 820 SEK
Adress: Radhusgatan 4
Clarion Collection Hotel Norre Park


Från 912 SEK
Adress: Norra Vaegen 7
Quality Hotel Halmstad


Från 1014 SEK
Adress: Fyllebro E6
First Hotel Mårtensson


Från 1025 SEK
Adress: Storgatan 52