Hem » Hotell » Hotell i Härnösand
Om Härnösand

Kustnära Härnösand erbjuder en båtstad med goda möjligheter för seglare att ta in. För alla besökare finns det gott om museum, konst och kultur. Länsmuseet erbjuder tillfälliga utställningar, men också fasta såsom Moderna tider – en skildring av människors drömmar genom dagböcker, brev och porträtt – Möten mellan älvarna och Syn för sägen. Inte minst kan det vara spännande att besöka Hemsö Fästning, det underjordiska fortet från kalla kriget, som är öppet på sommaren och intresserar både gammal som ung. Närheten till naturreservat, fiske och härliga sandstränder lockar även det många besökare.

Hotell i staden är t.ex. Hotell Stadt Härnösand, som ligger precis vid en av stadens gästhamnar. Hotellet erbjuder handikappsanpassade rum, fina möteslokaler och en härlig utsikt över havet.

Strax norr om Härnösands centrum ligger Highway Hotel. Rummen är fullt utrstade och hotellet har dessutom en relaxavdelning med spa.

Mitt på Köpmangatan i centrala Härnösand ligger Hotell Mitti Härnösand, för gäster som vill ha nära till shopping och stadsäventyr.


Karta över Härnösand
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Härnösand

Sortera efter: