Hem » Hotell » Hotell i Hässleholm
Om Hässleholm

Hässleholm, med närhet både till härlig småstadsinnerstad, mysiga kaféer och galleria, erbjuder stora mängder kultur i kombination med närhet till fantastisk natur. Staden har länge varit en knutpunkt i Skåne, och har på senare år satsat mycket för att etablera ett centrum för kultur i bygden. Hässleholms Kulturhus är utrustat med stora scener där teater och musikal regelbundet tar plats, biograf med de senaste titlarna och en konsthall med varierade utställningar året om. På Hovdala naturområde kan besökare upptäcka historiska minnesmärken, härliga vandringsleder och njuta av en spektakulär utsikt från Nordens största trädhus.

Hotell i staden är till exempel Hotell Göingehof, som ligger centralt beläget och erbjuder besökare golfpaket, hotellbar och parkering. Perfekt för den som vill ha nära till det mesta i Hässleholm!

Ett annat alternativ är fyrstjärniga Hotell statt, med sin välrenommerade restaurang med bar. Ett flertal weekendpaket och evenemang kan bokas via hotellet.

Över hundra år gamla Tyringe Kurhotell erbjuder gamla anor i kombination med nyrenoverade matsalar och dagens rätt varje vardag. Hotellet ligger i Tyringe, strax utanför Hässleholm, med goda buss- och tågförbindelser för den resande.


Karta över Hässleholm
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Hässleholm

Sortera efter: