Hem » Hotell » Hotell i Höganäs
Om Höganäs

Med en sex mil lång kustremsa, närhet till Kullahalvöns vackra klippor och en blomstrande konstnärskrets med välrenommerade keramiktraditioner, ligger Höganäs i en bygd omgiven av flera underbara och unika sevärdheter. Passa på och besök Krapperups borg från 1200-talet, Brunnbys vackra kyrka eller Lars Vilks spirande skulpturer Nimis och Arx. Inte helt känt av alla är att Kullabygden även huserar Sveriges största sammanhängande vindistrikt. Inne i staden finns det flera evenmang i form av marknader, teater, utställningar, och andra kulturella upplevelser.

I centrala Höganäs finner besökare Hotell Köpmansgården, den gamla köpmans- och redargården från mitten av 1800-talet, som är renoverad till ett charmigt och personligt hotell.

Ett hotell som passar allas budget är Höganäs Lågprishotell & Vandrarhem, som har rum i både enklare och högre standard. Vidare erbjuds trampoliner, minigolfbana samt kurser i segling, navigation och sjömanskap.

Slutligen erbjuder Örestrands Kurs- och lägergård, med ett härligt läge vid havet, härliga tillfällen för bad och rekreation.


Karta över Höganäs
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Höganäs

Sortera efter: