Hem » Hotell » Hotell i Karlshamn
Om Karlshamn

Mitt i Blekinges vackra skärgård ligger Karlshamn, en trevlig hamn- och handelsstad som erbjuder spännande gränder och klassisk torghandel. Bara på promenad genom staden tar man del av härligt slingrande gator och välbevarade byggnader. Det finns vackra kyrkor, parker och fornlämningar, med goda möjligheter för guidade turer, så att man inte missar något. Karlshamn har även ett väldigt rikt kulturliv, med ett oerhört engagemang för teater bland invånarna. Missa inte sommarteater på Kastellet och Skottsbergska gården!

Rakt över gatan från piren ligger First Hotel Carlshamn, perfekt för härliga sommarutflykter i skärgården. Från restaurangen har besökare en vacker utsikt över hamnen och kan avnjuta Carlshamns Flaggpunsch i en härligt marin miljö.

Det nyöppnade Eriksberg, ett utbyggt och renoverat säteri, erbjuder ett hotell utöver det vanliga. Nära till natur och med bryggor precis utanför rummen erbjuds boende här personliga rum med unik prägel, vad man än väljer. Perfekt för dig som söker ett avskilt boende, med en upplevelse som skiljer sig från de flesta hotell.


Karta över Karlshamn
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Karlshamn

Sortera efter:
Scandic Karlshamn


Från 1016 SEK
Adress: Jannebergsvaegen 2