Hem » Hotell » Hotell i Karlskoga
Om Karlskoga

Värmländska Karlskoga, med ca 30 000 invånare, ligger centralt beläget, med bara 30 mil till storstäderna Stockholm, Göteborg och Oslo. Här finns gott om badplatser, fornlämningar, kyrkor och muséer. Inte minst känt är Nobelmuseet, Björkborns Herrgård, som var Alfred Nobels sista bostad i Sverige. Här finns också laboratoriet där mycket av hans forskning skedde. Det finns ett flertal parker i staden och att gå bland Tingshusparkens blomsterprakt om sommaren är en upplevelse i särklass!

Hotell i staden är till exempel Bofors Hotel, ett fyrstjärnigt hotell som ligger intill E18, men kan erbjuda en mycket vacker miljö med lugn och ro. Restaurangen, som är uppdelad i fem mycket fina matsalar, erbjuder mat av hög klass.

Ett annat alternativ är Hotell Alfred Nobel, som ligger vid torget med samme mans namn. Här erbjuds du gym, ångbastu och solarium, samt egen internetuppkoppling på rummet. Hotell Krey som ligger centralt i staden är har en något äldre stil och ligger bra beläget om man tänkte besöka Gråbo-Minnenas museum och Skolmuséet Korpkullen.


Karta över Karlskoga
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Karlskoga

Sortera efter: