Hem » Hotell » Hotell i Karlskrona
Om Karlskrona

Karlskrona är en stad som blivit mycket präglad av marin aktivitet, örlogsvärksamhet och närheten till skärgården. Staden är sedan 1998 uppförd på UNESCOs lista över omistliga världsarv. Det händer något i staden varje dag om året och det finns rikligt med evenemang för alla sorter. Varför inte ta en golfrunda, koppla av med härlig shopping eller gå och se en sprakande krogshow?

Det är kul att bo i Karlskrona. Vill man ha nära till allt i Världsarvsstaden kan man t.ex. ta in på A-Hotel, ett Bed & Breakfast mitt i centrala Karlskrona. Ett annat personligt hotell är Be My Guest, som också det ligger nära centrum, med gångavstånd till det mesta.

För utsikt över havet kan man bo på Clarion Collection Hotel Carlscrona, som ligger centralt vid gästhamnen och skärgården. Det ligger nära Marinmuséet, vilket visar en viktig del av stadens historia.

Det fyrstjärniga First Hotel Ja har många traditionsenligt inredda rum, och serverar lätta, hemlagade rätter. Läget är centralt och det finns både familjesviter, allergivänliga och handikappsanpassade rum!


Karta över Karlskrona
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Karlskrona

Sortera efter:
Clarion Collection Hotel Carlscrona


Från 789 SEK
Adress: Skeppsbrokajen
Scandic Karlskrona


Från 1171 SEK
Adress: Skeppsgossegatan 2