Hem » Hotell » Hotell i Karlstad
Om Karlstad

Vackra naturupplevelser är aldrig långt borta i Karlstad. Varför inte ta en heldag i den vackra Mariebergsskogen, Karlstads stadspark, som ligger vackert i kant med Vänern. På vintern finns det fantastiska skridskomöjligheter, och här kan du dessutom passa på att besöka Naturum, som på ett lekfullt sätt lär ut om den värmländska naturen. För den kulturellt intresserade finns Värmlandsoperan, där förstklassig opera och teater även serveras i eleganta paket med teatersupé och övernattning! Som ett av Sveriges sex operahus går här alltid en spännande uppsättning.

Vill man stanna längre än för en föreställning finns det förstklassiga hotell och en vacker, sjönära camping. Best Western har ett flertal hotell i staden, beroende på om man söker närhet till centrum, naturen, golf eller shopping. CarlstadCity Hostel är ett alternativ som passar de flesta, eftersom de erbjuder både hotell och vandrarhem.

En fängslande upplevelse är att bo på Clarion Collection Hotel Bilan, som är inrymt i Värmlands gamla länsfängelse från 1800-talet. Numera huserar hotellet, utan att ha förlorat dess kulturella och historiska touch, ett 60-tal hotellrum. Clarion har dessutom två andra hotell i staden.


Karta över Karlstad
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Karlstad

Sortera efter:
Ibis Karlstad-City


Från 559 SEK
Adress: Vaestra Torggatan 20
Elite Stadshotellet Karlstad


Från 686 SEK
Adress: Box 317
Scandic Klarälven


Från 861 SEK
Adress: Sandbaecksgatan 6
Clarion Collection Hotel Drott


Från 912 SEK
Adress: Jarnvagsgatan 1
Clarion Hotel Plaza Karlstad


Från 912 SEK
Adress: Vaestra Torggatan 2
Clarion Collection Hotel Bilan


Från 1009 SEK
Adress: Karlbergsgatan 3
Scandic Winn


Från 1010 SEK
Adress: Norra Strandgatan 9-11
Scandic Karlstad City


Från 1048 SEK
Adress: Drottninggatan 4