Hem » Hotell » Hotell i Katrineholm
Om Katrineholm

I Sveriges Lustgård, Katrineholm, erbjuds det massor av aktiviteter för friluftsentusiasten! Paddla, cykla, vandra eller rid längs någon av de vackra och inspirerande lederna eller ta en fin utflykt till stranden och bada. Evenemang sker året runt, men särskilt under vecka 32 tar staden fart och Katrineholmsveckan drar upp varje stadsbo från soffan. En annan kul tradition i staden är visfestivalen, som tar plats ute på Djulö friluftsscen.

Övernattande som vill uppleva romantik kan finna rum på Dufweholms Herrgård, som ligger högt upp på DN:s hotelltopplista. Köket erbjuder smak i gourmetnivå och Spa Rosenbadet ligger nära till hands.

Ett mer klassiskt stadshotell är Hotel Statt i Katrineholm, som ligger centralt vid järnvägsstationen och erbjuder många hotellrum, VIP-rum och dessutom har en egen festvåning. Besökare som gillar nattliv kan glädja sig åt att hotellet dessutom har egen nattklubb, som har öppet varje lördag.

Ett hotell som är lite mindre är Hotell Kungsbacken, som även det är centralt beläget i staden. Frukosten inkluderas i priset och cyklar finns för den som vill göra en liten spontan utflykt.


Karta över Katrineholm
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Katrineholm

Sortera efter: