Hem » Hotell » Hotell i Köping
Om Köping

Vid Mälarens innersta vik ligger Köping, omgivet av vackra naturområden, som harmoniskt smälter samman Mälarlandskapet med Bergslagens skog. Med ambitiösa shoppingcentra, en vacker hamn och lockande åpromenad erbjuder Köpinge mycket aktiviteter på en liten yta. Det finns vackra kyrkor och muséer, möjligheter till kryssning och många platser för bad. För den som gillar att vara nära naturen erbjuds hästturer, fiske och vandringsmöjligheter. Hedströmsdalen som går längs den vackra Hedströmmen, från mynningen vid Köping upp till södra Dalarna.

Boende i trakten är bland annat Best Western Hotel Scheele, som ligger mitt i natursköna Mälardalen och erbjuder personlig service och ett vänligt bemötande. För dig som har hund erbjuder hotellet något alldeles särskilt, med en liten extra gåva vid incheckning.

I Köpings gamla stan ligger Hotell Gillet, som erbjuder ett mysigt hotell med stor trivsamhet och en rofylld restaurang.

I hjärtat av staden ligger också Elite Hotels Bishop's Inn. Härifrån har du närhet till det mesta, men på ett något annorlunda sätt. Istället för ordinarie reception checkar du in vid gastropuben, där du också kan njuta av god mat och dryck, som erbjuder en härlig uteservering sommartid och värmande inneplatser vintertid.


Karta över Köping
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Köping

Sortera efter: