Hem » Hotell » Hotell i Kristianstad
Om Kristianstad

En myllrande stad mitt i vattenriket, bland skånska sjöar och natur, är Kristianstad. I nyöppnade Naturum Vattenriket kan besökare titta på fiskar i akvariet, skåda ut genom det spektakulära panoramafönstret och lära sig mer om lokala vattenarter. Staden erbjuder dessutom ett flertal weekendpaket med t.ex. spa och familjeaktiviteter. Den vackra och anrika stadsteatern är också väl värt sitt besök, både för de spännande föreställningarnas skull, såväl som för att se interiören i den fina byggnaden.

Ett mysigt hotell en bit utanför centrum är Annas Hotell, som erbjuder lyxiga sängar och god omtanke. Hotellet ligger på Fröknegården och är en fin plats när du behöver känna dig lite extra omhändertagen.

Inne i centrum finner du Best Western Hotel Anno 1937, som är ett litet men modernt hotell, med gångavstånd till busscentrum, teater och shopping. Den tidigare sparbanken som nu byggts om till det majestätiska First Hotel Christian IV ligger även det centralt, närmare bestämt på Västra Boulevarden, och här är numera bankvalven ombyggda till en imponerande vinkällare.


Karta över Kristianstad
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Kristianstad

Sortera efter:
Quality Hotel Grand, Kristianstad


Från 612 SEK
Adress: V Storgatan 15
Hotel Bishops Inn


Från 688 SEK
Adress: Vaestra Boulevarden 7