Hem » Hotell » Hotell i Kristinehamn
Om Kristinehamn

Mysiga och hemtrevliga Kristinehamn erbjuder mycket för den som gillar att promenera, ta ett dopp eller shoppa. Det finns härliga kaféer, diverse idrottsevenemang och bowlinghall. Eller varför inte ta tid till avkoppling och stanna en dag på Sannabadets spa-avdelning. Under året pågår dessutom ett flertal bild- och konstutställningar, och under julen finns det både tradition och fin stämning i staden. På sommaren erbjuder skärgården spännande utflyktsmöjligheter för hela familjen.

För besökare som vill ha närhet till staden finns det boendealternativ som Hotell Fröding, ett familjärt hotell som ligger längsmed stadens gågata och erbjuder närhet till både mysiga stadsvandringar och shopping. I centrum ligger även det 150 år gamla Stadshotellet, precis vid torget på Kungsgatan.

Endast 300 m från centrum ligger det lugna Park Hotell, en avkopplande visit med egen parkering och frukostbuffé. Hotellet har även hundtillåtna rum.

För en mer historisk upplevelse en bit utanför staden erbjuder Ölme Prästgård Gästgiveri kallmanglade lakan, prästgårdsfrukost och en härlig uteservering.


Karta över Kristinehamn
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Kristinehamn

Sortera efter: