Hem » Hotell » Hotell i Kungälv
Om Kungälv

Kungälv i Södra Bohuslän välkomnar dig med vackra bergsstränder, underbara havsvyer och spännande skogar. Här finns ett härligt utbud av musik, sommaraktiviteter, dans, konstverk och allt för den inspirerade besökaren. Kom och besök den populära nyårsrevun i början av året, natthandla under Julklappsnatta eller ta dig en lång, härlig promenad på en av många populära promenadslingor.

Mitt i orten och med anor från 1600-talet ligger Hotell Fars Hatt Kungälv, ett mysigt placerat hotell, precis vid Nordre Älvs vatten och med en direkt utsikt över Bohus Fästning. Utöver de fina lokalerna, fri parkering och vällagade måltider erbjuds även dans och underhållning vissa helger, så det kan vara väl värt att vara ute i god tid vid bokning.

Ett boende som skiljer sig något är Törnrosaslottet Thorskogs Slott, som erbjuder lyxiga rum och en avslappnande atmosfär. Tillsammans med Kungälv-Kode golfbana erbjuder dessutom slottet golfpaket för intresserade gäster och de har dessutom en egen pitch- och puttingbana.


Karta över Kungälv
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Kungälv

Sortera efter:
Hotel Fars Hatt


Från 728 SEK
Adress: Torget 2