Hem » Hotell » Hotell i Kungsbacka
Om Kungsbacka

I kustnära Kungsbacka finner besökare en ort präglad av både sjöfart och närvarande natur. Det finns ett 80-tal attraktioner, såsom Fjärås Bräcka naturum som ligger som en port ut i naturen, med spännande utställningar om traktens natur och kulturhistoria. Det kringliggande naturreservatet talar om istiden och visar tydliga tecken på landets formning. Besökare som letar efter unik shopping kan hitta mycket nöjsam handel på Kungsbackas anrika marknader och affärer.

I Kungsbacka finns ett flertal hotell, däribland trestjärniga Hotell Halland, som är familjeägt och erbjuder toppmoderna rum med plattskärms-tv och internetuppkoppling. Med ett perfekt läga mitt emot pendeltågsstationen, är det lätt att ta sig in till Göteborg.

För sportentusiaster finn t.ex. Hotell Nattmössan, som ligger precis intill Sportcentrum. Här erbjuds aktiviteter såsom squash och bowling, med avkopplande faciliteter som solarium och bastu efter passet.

En vacker herrgård något på Onsala är Onsala Herrgård, som under sommaren fungerar som ett Bed & Breakfast. Med golfpaket, gott vin och god mat erbjuder herrgården dessutom toppmoderna stugor i området.


Karta över Kungsbacka
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Kungsbacka

Sortera efter: