Hem » Hotell » Hotell i Landskrona
Om Landskrona

Året om finns det något att göra i Landskrona. Under julen erbjuds spännande julmarknader och under sommaren finns det allt från Venfärjorna till badstränder och friluftsbad. Det finns goda möjligheter till sportfiske och den sportintresserade kan prova på allt möjligt, från turridning och fotbollsgolf till segling och curling. Staden erbjuder dessutom ett imponerande utbud av konst och gallerier.

För övernattande finns det allt från campingmöjligheter till bed & breakfast. Hamnhotellet Kronan erbjuder en vacker utsikt över Öresund i en byggnad från 1800-talet. Här erbjuds golf- och/eller spapaket, vackra lokaler och en god frukost. Ett annat exempel på hotell är Hotel Chaplin, som ligger bekvämt med 50 meter från närmaste busshållplats. Chaplin erbjuder sina gäster trådlöst internet och gratis eftermiddagskaffe.

Trestjärniga Hotel Öresund, som idag är Skånes största konferens- och arrangemangshotell, ligger centralt i city och passar besökare som önskar ha närmare tillgång till shopping, kultur och uteliv.


Karta över Landskrona
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Landskrona

Sortera efter: