Hem » Hotell » Hotell i Lidköping
Om Lidköping

Beläget på den vackra Läckö-Kinekullehalvön är Lidköping, med många fantastiska besöksmål såsom den majestätiska slottsparken kring Hellekis Säteri och den mycket vackra Forshems kyrka – Nordens enda gravkyrka – som är känd för sina sex stenreliefer från 1100-talet. Ta en utflykt till Naturreservatet på Kinnekulles kalkstensplatå, Österplana hed och vall, eller besök Läckö Slott.

Varför inte ta in på Stadt Hotell & Konferens? Hotellet ligger dels centralt i Lidköping, och dels mycket vackert vid Lidans strand. Med anor från 1600-talet garanteras du här en genuin upplevelse. Något mindre och mer personligt är Park Hotell, ett hemtrevligt och mindre hotell som ligger vackert beläget vid den lummiga Stadsträdgården. Härifrån till centrum tar bara tio minuter till fots.

Det mest centralt belägna hotellet i Lidköping är Hotell Rådhuset, som ligger precis vid nya stadens torg och har gångavstånd till marknad, caféer, restaurang och affärer. Frukostbuffén är populär och hela hotellet är rökfritt.


Karta över Lidköping
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Lidköping

Sortera efter: