Hem » Hotell » Hotell i Luleå
Om Luleå

Staden som självutnämnt sig till ”porten till Norrbotten”, är verkligen en härlig stad. Utbudet över aktiviteter sträcker sig från shopping och gallerior, mysiga restauranger och stadsnöjen, till idrottsliv, hotell och en oerhört vacker vildmark. Här går det även att ta del av världens största och bäst bevarade kyrkstad: Gammelstads Kyrkstad. Över 400 kyrkstugor runtom Norrlands största medeltida stenkyrka gör detta till ett populärt besöksmål och en äkta bit historia.

Exempel på ett vackert hotell, mitt i staden är Amber Hotell. Med en unik atmosfär och 16 varierande rum är det ett sekelskifteshus med en väldigt inbjudande ton. Comfort Hotel Luleå är något större, med egen relaxavdelning, bastu och solarium erbjuder hotellet dessutom gratis entré till Cleo Nattklubb, nöjesstället med stort N i Luleå.

Det över 100 år fyllda Elite Stadshotellet Luleå är ett elegant och lättillgängligt hotell, mitt i centrala Luleå. Anorna speglar sig såväl i rummerns unika utformning som i de vackra kristallkronorna och väldiga pelarna i festvåningen.


Karta över Luleå
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Luleå

Sortera efter:
Elite Stadshotellet Luleå


Från 549 SEK
Adress: Storgatan 15
Comfort Hotel Luleå


Från 594 SEK
Adress: Storgatan 59
Quality Hotel Luleå


Från 712 SEK
Adress: Storgatan 17
Scandic Luleå


Från 795 SEK
Adress: Banvaegen 3