Hem » Hotell » Hotell i Malmö
Om Malmö

Med närhet till Köpenhamn, vacker skånsk landsbyggd och en myllrande stadskärna erbjuder Malmö sina besökare allt man kan önska. Ta en lugn promenad i någon av stadens många parker när du vill slappna av, för att sedan snabbt och lätt kunna slå över till shopping- eller kulturupplevelser när pulsen kommer igång. I staden erbjuds all från spännande små retrodesignaffärer som Tjallamalla, till mode- och klädjättarnas egna butiker. Stadens restauranger erbjuder besökare kulinariska upplevelser från alla världens hörn och det finns alternativ för alla plånböcker och smaker, på stadens scener pågår det alltid evenemang som konserter, teater och annan underhållning och det finns många spännande uteställen för alla stilar.

Mitt i centrum ligger Hotel Plaza, med en personlig touch och god komfort. Baren serverar med fullständiga rättigheter och rummen kommer till ett bra pris. Något mer exklusivt i sin framtoning är Elite Hotel Savoy, som har en mångårig historia av kända besökare. Faciliteterna är toppmoderna och baren, gymmet och bastun är välkomnande efter en dag på staden.

Bara 200 meter från den nyrenoverade Centralstationen, som numera är en upplevelse i sig, ligger Astoria Hotel. Hotellet har en härlig charm och erbjuder med sina nyrenoverade rum en skön semesterupplevelse eller bara en riktigt bra weekend.

På Best Western Hotel Jägersro, med ett avkopplande läge i närheten till E6 och E65, kan besökare njuta en vackert grön trädgård med kanal och bro, bekväma rum och god rumservice. Restaurangen erbjuder en välsorterad meny och det finns goda möjligheter till både nöje och lugn.


Karta över Malmö
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Malmö

Sortera efter:
Hotel Duxiana Malmö


Från 618 SEK
Adress: Maester Johansgatan 1
Elite Plaza Hotel Malmo


Från 689 SEK
Adress: Gustav Adolfs Torg 49
Continental Hotel


Från 776 SEK
Adress: Hospitalgatan 2
Park Inn Malmo


Från 806 SEK
Adress: Sjoemansgatan 2
Hotell Astoria


Från 822 SEK
Adress: Grabroedersgatan 7
Comfort Hotel Malmö


Från 905 SEK
Adress: Carlsgatan 10
Scandic Malmö City


Från 1183 SEK
Adress: Kaptensgatan 1
Radisson Blu Hotel, Malmö


Från 1219 SEK
Adress: Oestergatan 10
Renaissance Malmö Hotel


Från 1516 SEK
Adress: Maester Johansgatan 15