Hem » Hotell » Hotell i Mariestad
Om Mariestad

I hamnstaden Mariestad finns det mycket att göra för besökaren som gillar närheten till vattnet och att ge sig ut på en skummande båttur, både ut på öppet hav eller längs rofyllda Göta Kanal och Vänern. Staden ligger i framkant som Sveriges första ekoturistdestination, där skillnad märks i satsningar på såväl vandringsleder som kollektivtrafiken. I staden finns fyra större parker, samt ett 70-tal mindre grönområden, vilka fylls av spännande blomsterarrangemang under sommartid, skimrar i brandgult och rött under hösten och gnistrar vackert vitt under vintern. Vidare erbjuder staden ett flertal kultur- och konstevenemang året runt och näst intill magiska stunder i den mäktiga domkyrkan.

Norrqvarn Hotell & Konferens, vid Göta kanals strand, var tidigare ett av många kvarnhus längs kanalen. Nu är byggnaden omgjord med en nyinredd hotelldel, som erbjuder ett unikt boende med en härlig restaurang, där besökare kan äta lunch på bryggan.

I centrala Mariestad ligger Hotell Wictoria, som erbjuder en nybyggd vinterträdgård vintertid och en härligt avkopplande solterass under sommartid. Med italiensk villaarkitektur ligger hotellet i en skön parkmiljö och erbjuder personlig service.


Karta över Mariestad
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Mariestad

Sortera efter: