Hem » Hotell » Hotell i Märsta
Om Märsta

Med ca 23 000 invånare, nära avstånd till flygplatsen och E4, ligger centralorten Märsta nästan mitt emellan Stockholm och Uppsala, som en del av Sigtuna kommun. Med sina många hotell och restauranger finns det mycket att njuta av, tillsammans med en tusenårig historia, slott och golfbanor. Det finns många runstenar i området och att ta en tur till S:t Lars, S:t Olofs eller S:t Pers kyrkoruin är en mäktig upplevelse.

För övernattande finns det många hotell att välja mellan. Beläget mitt i centrala Sigtuna ligger 1909 Sigtuna Stads Hotell, som med sina fem stjärnor verkligen erbjuder något utöver vardagen. Designen är skandinavisk, det erbjuds många lyxiga paket och en spännande sexrätters avsmaksmeny.

Precis vid Mälarens strand ligger 32 rum och kök. Här får du en personlig och trivsam upplevelse, med möjlighet till härliga promenader i hotellets trädgård och en närhet till naturen.

Prisvärt och bekvämt? Prova Alranda Hotellby, bara fem minuter från flygplatsen. Hotellet erbjuder dessutom fri transfer dygnet runt.


Karta över Märsta
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Märsta

Sortera efter: