Hem » Hotell » Hotell i Norrköping
Om Norrköping

Sveriges tionde största tätort Norrköping, ligger längst in i Bråviken och har länge använt den kringliggande Motala Ström till kvarnar och industrier. Industrin har dock inte rört de lummiga områdena kring strömmen, som till exempel Åbackarna, ett ständigt populärt promenadstråk mellan centrala Norrköping och Himmelstalund, ett friluftsområde strax väster om Linköping. Här finns en av landets två största lokaler med hällristningar, vilka slår både gammal och ung med häpnad när man inser hur långt tillbaka i tiden de härstammar.

I Norrköping finns också ett brett utbud av kultur och nöjen, såsom utställningar, sportevenemang, musikaler och teaterföreställningar. Galleriorna, tillsammans med de i kontrast små personliga butikerna på stadens promenadstråk, kan få vilken shoppingentusiast som helst att gå på högvarv.

Bra och nära till innerstadens alla aktiviteter ligger Best Western Princess Hotel på Skomakaregatan. Hotellet är nyrenoverat i modern och hemtrevlig tappning och erbjuder en härlig café- och barstämning i sin fina lobby. Hit kan gästerna alltid vända sig för gratis kaffe och kaka. Trots dess centrala läge ligger hotellet i ett lugnt kvarter.

Med en fantastisk utsikt över Motala Ström ligger Elite Grand Hotel bara fem minuters gångväg från Norrköpings centralstation. Här välkomnas gästerna i en varm hemkänsla i vad de själva kallar Norrköpings ledande hotell.

För en gammal mysig pensionatsmiljö finns Hotel Kneippen, som även det ligger intill Strömmen, med en tio minuters vacker strandpromenad in till stadskärnan. Runt omkring spirar vackra gröna träd och på insidan finner besökare en ljus och luftig atmosfär i ett modernt Norrköpingshotell.


Karta över Norrköping
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Norrköping

Sortera efter:
Elite Grand Hotel Norrkoping


Från 503 SEK
Adress: Tyska Torget 2