Hem » Hotell » Hotell i Nyköping
Om Nyköping

En timme söder om Stockholm ligger kuststaden Nyköping. Här ligger allt du behöver inom bekvämt avstånd, atmosfären är trevlig och det finns många caféer, butiker, restauranger och gallerier. Vill man ta sig ur staden finns det rikligt med naturområden omkring. Besökare kan sätta sig på en häst eller i en kajak och sedan färdas genom stillsam natur eller till svensk dragspelsmusik. Butikerna på Öster lockar många storshoppare och du kan finna allt från nytänk och design till klassiska trender.

Vill du bo och äta lite extra gott så ta in på Best Western Blommenhof. Den mäktiga fasaden som möter dig speglas väl på insidan med rymliga och trivsamma rum. Gästerna har fri tillgång till relaxavdelningen och det förkommer ofta vinprovning efter hotellets sommeliers arrangemang.

Ett mycket populärt hotell i Nyköping är Clarion Collection Hotel Kompaniet, som ligger fantastiskt vackert vid vattnet och erbjuder en upplevelse som tar gästerna tillbaka 800-år i tiden, utan att skrapa på bekvämlighet och lyx. Miljön är avslappnande och det hålls frekventa trevliga utställningar för gästerna att besöka.


Karta över Nyköping
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Nyköping

Sortera efter:
Connect Hotel Skavsta


Från 453 SEK
Adress: General Schybergs väg 23
Ibis Nykoping


Från 507 SEK
Adress: Gumsbackevaegen 2
Stjärnholmsslott


Från 550 SEK
Adress: Stjärnholm, Box 611 23
Clarion Collection Kompaniet


Från 1015 SEK
Adress: Folkungavaegen 1
Best Western Blommenhof Hotel


Från 1187 SEK
Adress: Blommenhovsvaegen
Scandic Nyköping City


Från 1221 SEK
Adress: Brunnsgatan 33