Hem » Hotell » Hotell i Örnsköldsvik
Om Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, som ligger nära naturen, är perfekt för den som vill ta sig en dagstur på skidor eller skoter en gnistrande vinterdag. Eller varför inte ta in på en friluftsstuga och åka ner en tjärn på sommaren? Det finns gott om promenadstråk, skidspår och fiskemöjligheter. Men det stannar inte där! Örnsköldsvik har även ett blomstrande kulturliv med konserter, teater och underhållning. Missa inte heller Örnsköldsviks museum och konsthall, där aktuella utställningar byter av varandra varje månad.

Bland de hotell som finns i staden ligger Bjästa Bar och Motell lättillgängligt för den som gillar att hålla sig nära vägen. Det är bara att svänga in från E4:an i Bjästa. Baren har öppet till 22 på vardagar.

Önskas ett något mer naturskönt alternativ finns till exempel Björnforsen konferenshotell vid Gideälven. Här kan du slappna av i bastun efter en lång promenad och kan till och med ta med dina husdjur!

För lite genuin husmanskost och personlighet kan besökare ta in på Bredbyns Gästgiveri, som har stått sedan början av 1930-talet. Frukost ingår.


Karta över Örnsköldsvik
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Örnsköldsvik

Sortera efter:
Scandic Örnsköldsvik


Från 1223 SEK
Adress: Haestmarksvaegen 4