Hem » Hotell » Hotell i Oskarshamn
Om Oskarshamn

Oskarshamn erbjuder mycket för den som gillar att utforska och upptäcka. Landskapet är varierat, från skärgård till skog, och visar en bit av Småland som få känner till. Häng med på en guidad kajaktur, ta en vandring genom staden med din personliga berättare, eller äventyra på Ostkustens Aktivitetscentrum. Kommer regn så finns det massor att göra i The Big Bang, den nyöppnade multihallen som erbjuder laserspel, dansmaskiner och ett flertal inomhussporter som curling, biljard, brädspel, dart, minigolf och mer.

Ett centralt beläget hotell i Oskarshamn är anrika Clarion Collection Hotel Post, som härstammar från början av 1900-talet. Härifrån går det lätt att nå det mesta i staden, inklusive resförbindelser i form av bussar eller Gotlands- och Ölandsfärjor.

Den f.d. Simhallen i Oskarshamn är numera inrett som ett toppmodernt hotell; Hotell ett. Dess förra form har satt sin prägel på rummen och ger dem en spännande och annorlunda touch. Hotellet erbjuder härlig frukostbuffé på morgonen och barmöjligheter på kvällen.

För den kräsne går det också att finna fyrstjärniga Lyckans Guest House, som ligger i Påskallavik en mil söder om Oskarshamn, i ett ljust hus av sekelskifteskaraktär.


Karta över Oskarshamn
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Oskarshamn

Sortera efter:
Best Western Hotel Corallen


Från 801 SEK
Adress: Groendalsgatan 35
Clarion Collection Hotel Post


Från 1020 SEK
Adress: Stora Torget