Hem » Hotell » Hotell i Östersund
Om Östersund

En stad med många möjligheter till äventyr, evenemang och även närhet till natur är gnistrande Östersund. Det finns såväl sevärdheter som museet Jamtli, med till exempel kända utställningsobjekt som Överhogdalsbonaderna och som har fått tre stjärnor i Guide Michelin. En annan popularitet som har öppet hela året är konsthallen Färgfabriken Norr, som fått äran att hamna på tio-i-topplistan hos den beaktade tidsskriften Art Forum i New York, genom sina mycket uppmärksammade utställningar. Mer årtidsberoende aktiviteter är bland annat Frösö Zoo och musikfestivalen Storsjöyran.

Några exempel på hotell är bland annat Best Western Hotel Gamla Teatern, som är ett nyrenoverat 1800-talshus med gratis relaxavdelning, träning och trådlöst internet. Hotellet är dessutom svanenmärkt, vilket för tankarna direkt vidare på Brunkulla Gård, som är en ekologisk 1500-talsgård med vackra omgivningar och en buffé bestående av ekologiska och lokala produkter.

Något större är Clarion Hotel Grand Östersund, som ligger beläget mitt vid shoppinggatorna i centrala Östersund; perfekt när man vill spendera så mycket tid på stan som möjligt, men ändå vill ha tillgång till relaxavdelning när man är klar för dagen.


Karta över Östersund
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Östersund

Sortera efter:
Scandic Östersund Syd


Från 687 SEK
Adress: Krondikesvaegen 97
Clarion Hotel Grand Östersund


Från 840 SEK
Adress: Praestgatan 16
Scandic Östersund City


Från 1048 SEK
Adress: Kyrkgatan 70, box 94
Hotel Algen


Från 1071 SEK
Adress: Storgatan 61