Hem » Hotell » Hotell i Piteå
Om Piteå

Med närhet till en fantastisk natur, sjöar, skog och öppet landskap, och där spektakulära skådespel tar plats på himmelen på stjärnklara nätter, där ligger Piteå. Besök Jävre Kvarn och Bygdemuseum och se föremål från svunna tider, eller varför inte ta en tur i Kjell Perssons Museum, och skåda Europas största samling av gamla träbearbetningsverktyg? Det är bara att följa kulturskyltarna, så är du garanterad att snubbla över en skatt. Staden erbjuder ett flertal evenemang och konserter året om, och ska man mötas så gör man det på Byxtorget, mitt i city.

En kort bit från Piteälven finner besökare Furunäsets Hotell och Konferens. En vacker och ljus arkitektur välkomnar dig och i de stora luftiga rum är det lätt att finna ro och harmoni.

Den som letar efter ett förmånligt pris kan vända sig till Nordhotell, där det finns goda möjligheter för besökare som själv vill sköta hushållet i sitt hem utanför hemmet. Här finns ett fullt utrustat kök och trevliga dagrum och det är fritt fram att ta med husdjur.

Ca 10 km söder om Piteå ligger Pite Havsbad hotell, vid stranden som med god anledning fått smeknamnet ”Nordens Riviera”.


Karta över Piteå
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Piteå

Sortera efter: