Hem » Hotell » Hotell i Sälen
Om Sälen

I Malung-Sälens kommun i Dalarna ligger Sälen, en omåttligt populär turistort. På orten finns det sju vintersportanläggningar, alla med sin personliga prägel och storlek. Till exempel är Lindvallen mer inriktad mot barnfamiljer, med stora områden och snälla backar, medan Tandådalen (”Sälens Puls”) erbjuder en något större utmaning. Under sommaren kan man få en chans att uppleva en klassisk svensk sommar, dock med en något uppfräschad tappning för den som önskar det. Inget landskap sägs fira midsommar som dalarna gör, och det finns både golffestival och cykelvasan för den som gillar att röra på sig. Fjällen erbjuder också flera fantastiska vandringstillfällen och det finns gott om fjällfriska badmöjligheter, bara en halvmil från bebyggelsen.

Hotell på orten är till exempel Gammelgården, med sina 400-åriga anor och fantastiskt mysiga rum. Man väljer själv om man föredrar Dalarna eller American Lodge, de två olika rumsstilarna, men oavsett vilket så kommer de med en oerhört varm och inbjudande miljö. Anmärkningsvärt är också att gården ligger högst upp på fjället, och har en minst sagt slående utsikt över den kringliggande naturen.

Den något yngre Olarsgården ligger strax nedanför Sälfjällstorget, och erbjuder en mängd paketerbjudanden, såsom julfirande, januarispecial, sportlovs- och marsspecial eller vandringspaket. Olarsgården är en fin tillflyktsort från vardagens stress och är perfekt när man vill lägga stöket i hemmet åt sidan för en avkopplande weekend eller energipåfyllande vecka.


Karta över Sälen
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Sälen

Sortera efter: