Hem » Hotell » Hotell i Sandviken
Om Sandviken

En kommun som marknadsför sig med att den har modet och sticker ut är Sandviken. I staden finns den väldigt framgångsrika och högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB, vilken bidrar med en internationell atmosfär och har satt en prägel på samhället. Kommunen har en vacker och varierad kringliggande miljö, från berg och grusåsar till älv. Med äventyrsbad, längdskidåkning och fornlämningar finns det mycket att välja på för en besökare.

Med gångavstånd till centrum ligger Alséns Hotell, som erbjuder sina gäster rum och frukost och närhet till stadens alla nöjen. Faciliteter som bastu, fria parkeringsplatser och fritt internet ligger också på hotellets meritlista.

En liten bit utanför staden ligger Gysingebruk Wärdshus, vars miljö, omgivning och mat gör besöket väl värt. Kombinationen går smärtfritt mellan den moderna matlagningen och 1700-tals miljön.

I centrala Sandviken ligger också Stadshotellet Princess, som har närhet till allt som kan krävas av den som gillar att flanera inom stadsgränsen; shopping, restauranger äventyrsbadet och resecentrum.


Karta över Sandviken
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Sandviken

Sortera efter:
Högbo Brukshotell


Från 1231 SEK
Adress: Hans Hiertas Vaeg