Hem » Hotell » Hotell i Skövde
Om Skövde

Besökare till Skövde har möjlighet att se och upptäcka en mycket vacker samling historia och kultur. Ta en promenad längs kulturstråket, besök S:ta Elins källa och kapell eller ta en titt bland de tiotusentals föremålen på Skövde stadsmuseum. På Arena Skövdes upplevelsebad eller Billingens fritidsområde är det alltid äventyr på gång och det finns även möjlighet till både bowling och gokart.

Skövde stad erbjuder boende i form av stugor, vandrarhem och hotell. Det finns över 1600 bäddar i staden, så det är bara att välja och vraka. Ett känt och vackert byggnadsverk är till exempel Scandic Hotell Billingen, som daterar tillbaka till slutet på 1800-talet. Det finns också alternativ som First Hotel Billingehus, rekreations- och konferenshotellet på toppen av Billingen och nära till stan.

I centrala Skövde ligger mysiga Hotel Skövde, som erbjuder fritt internet och Kabel-tv till samtliga rum. Lika centralt ligger även Clarion Collection Hotel Majoren, i en mycket vacker villa från sekelskiftet. Båda två har nära till resecentrum och kulturhuset.


Karta över Skövde
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Skövde

Sortera efter:
Clarion Collection Majoren


Från 873 SEK
Adress: Traedgardsgatan 5
Quality Hotel Prisma


Från 922 SEK
Adress: Ekedalsgatan 2