Hem » Hotell » Hotell i Södertälje
Om Södertälje

Södertälje, en konstrasternas stad, ligger som ett vägskäl i Sverige. Besökare av alla de slag kommer till staden och det finns mycket att se och återse, vem man än är. Staden har en rik historia och gamla anor, och erbjuder många vackra promenader för den som tar sig tid att se sig om. Utanför staden finns en rik natur, och turister som tar sig en utflykt till Taxine eller Tullgarns slott har en härlig dag framför sig.

För äventyrare finns det både experimenthus, äventyrsbad och spännande restauranger, allt i en blandning med shoppinggallerior, kulturhus och musikscener. Tom Tits Experiment, Sveriges största vetenskapscenter, är en ständigt populär plats för ungdomar med ett mer eller mindre medvetet intresse för hur naturlagarna fungerar.

För besökare som vill ha nära till centrum finns det flera hotell att bo på. Ett exempel är Scandic Skogshöjd, som utöver full service dessutom erbjuder säregna faciliteter, däribland Skogshöjd Spa, en splitterny spa-avdelning. Perfekt för avkopplande stunder efter äventyrs- och/eller shoppingfyllda dagar. Ett annat centralt hotell är Quality Hotel Park, som har målen att ”inspirera, utmana, beröra och skämma bort” sina gäster. Med ett flertal paketerbjudande såsom gokartpaket, heldagsutflykt till Tom Tits Experiment osv., finns här något för hela familjen.

För en grönare och lugnare upplevelse, strax utanför centrum, finns Hotell Torpa Pensionat. Det här lilla idylliska penisonatet berättar sin egen berättelse, 3,5 km utanför centrum. Varje rum är individuellt inrett och stor hänsyn har tagits till detaljer. En fin tillflyktsort om man vill hålla sig utanför rusningen i city.


Karta över Södertälje
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Södertälje

Sortera efter:
Scandic Södertälje


Från 708 SEK
Adress: Verkstadsvaegen 7
Scandic Skogshöjd


Från 776 SEK
Adress: Tappgatan 15 Postbox 45
Quality Hotel Park Södertälje City


Från 818 SEK
Adress: Saltsjotorget, P.o. Box 130