Hem » Hotell » Hotell i Täby
Om Täby

En stad som bland annat är känd för sina många fornminnen, vackra marker och även sitt stora köpcentrum är Täby kommun. I kombination med den vackra naturen kring Värtan gör detta Täby till en fantastiskt fin tillflyktsort, precis utanför Stockholm och storstadens brus. Vill man uppleva gammalsvensk tradition och historia finns här mycket att se, till exempel Skogberga spelmansgård från sent 1600-tal, där det flera söndagar om året anordnas öppet hus med folkmusik och kaffeservering.

När det gäller boende finns det fantastiska möjligheter. Vill man undvika hotell och se något alldeles särskilt, finns det möjlighet att ta in på Näsby Slott, en anrik och vacker byggnad från mitten av 1600-talet, med slående naturomgivningar, vackra promenader och ett flertal aktivitetsmöjligheter.

Ett annat bra alternativ är svanenmärkta Best Western Täby Park Hotel & Conference, som både är bekvämt och prisvärt. Hotellet erbjuder 147 hotellrum av hög klass och är inte sena med att tillägga att deras kökschef fått den eftersträvade titeln Årets Kock.


Karta över Täby
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Täby

Sortera efter:
Scandic Täby


Från 1016 SEK
Adress: Naesbyvaegen 4
Såstaholm Hotel & Konferens


Från 1094 SEK
Adress: Sastaholms Alle 12