Hem » Hotell » Hotell i Trelleborg
Om Trelleborg

Trelleborg – en stad på Sveriges söderslätt. Som den sydligaste staden i Sverige hittar besökare Trelleborg. Fantastiaka vita stränder med plats för din egen lilla picknick erbjuder långa dagar på stranden. De vackra fiskebyarna och klassiska pilalléerna bjuder på fantastiska vyer med en pittoresk känsla, och det är alltid nära till den charmiga landsbygden, var du än väljer att bo. Det finns flera populära paket för besökare, som fågeskådning, drejning, golf- eller matpaket. Det finns rikligt med Bed- & Breakfasts för den som föredrar något annat än en klassisk hotellvistelse.

Med anor från 1600-talet är Anderslövs gästgivaregård en mycket uppskattad respit för både nya och återkommande besökare. Tag in på ett klassiskt skånskt härbärge och vila fötterna efter en lång dag på landsvägen.

Inne i centrala Trelleborg finner du City Hotel. Ett hotell bekvämt beläget längs gågatan, där besökare med lätthet kan ta sig till och från färjeterminal och busstorg. Perfekt för den som vill ha nära till stadslivet!


Karta över Trelleborg
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Trelleborg

Sortera efter:
Hotel Duxiana Trelleborg


Från 908 SEK
Adress: Strandgatan 32