Hem » Hotell » Hotell i Trollhättan
Om Trollhättan

Det många förknippar med Trollhättan är motorjätten Saab, men det är inte bara fabrikerna som tagit sin plats i denna brusande stad. Självklart finns det mycket välbesökta bilmuséet här, där det går att följa Saab genom tiderna, men vidare kan man också bara flanera runt i staden, ta del av de mäktiga slussverken och dammarna eller bege sig ut i de kungliga jaktmarkerna vid Vänerns sydspets. Stora shoppingcentra ger dig ytterligare valmöjligheter, om du väljer att stanna i centrum, och du kan finna allt från hantverk och antikviteter till det senaste inom mat och mode.

För övernattande gäster finns till exempel fyrstjärniga First Hotel Kung Oscar, som i sin strävan efter ett brett och högklassigt erbjudande kan leverera både hemtrevnad och lyx. Servicen är hög och det finns tillgång till flera aktivitetspaket och faciliteter.

Mitt i centrum finner gäster även Hotell Bele, med en lugn och trivsam atmosfär precis vid gågatan. Parkeringen är dessutom fri för samtliga gäster. Ett mer miljönära alternativ är Albert Kök Hotell & Konferens, som till och med fått utmärkelsen ”miljöcertifierad anläggning”. Med vacker utsikt över staden och Göta älv, kan du semestra här med extra gott samvete.


Karta över Trollhättan
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Trollhättan

Sortera efter: