Hem » Hotell » Hotell i Tylösand
Om Tylösand

Cirka sju kilometer väster om Halmstad ligger Tylösand, som är en egen tätort men ändå del av Halmstad kommun. Rikskänt för sin sju kilometer långa sandstrand och som en fantastisk badort, har orten även nått kändisskap genom Per Gessle och Björn Nordstrands Hotel Tylesand och de många fina villor som finns omkring. De två golfbanorna på 18 hål vardera är väldigt populära och räknas som en av Sveriges abolut bästa golfanläggningar.

Ute i havet förekommer en drös vattenaktiviteter, såsom kitesurfing, wakeboard och vindsurf. Kurser erbjuds på alla nivåer, och det är ingen press på att prestera, bara man har roligt. Nära 1,4 mil långa Prins Bertil Stig erbjuder en fantastisk vandring med vyer av hav, havsblomster och stugor.

Hotel Tylösand, som är ett fyrstjärnigt hotell på orten, stoltserar med ett flertal pooler, havsutsikt, soldäck och en fantastisk spaupplevelse. Det är föga troligt att du tröttnar på maten i restaurangen, men skulle du göra det är det bara att gå vidare till nästa; det finns nämligen fyra stycken på hotellet. Hotellet erbjuder dessutom konstutställningar från Galleri Tres Hombres Art i hela hotellet, både i form av grafik och skulptur. Ett flertal fotografier pryder också hotellet.

Mellan Halmstad och Tylösand ligger Hotell Hovgård, ett annorlunda hotell med god personlig service. Med en härligt lantlig gårdsatmosfär ger Hotell Hovgård en unik känsla för alla gäster, då samtliga rum har olika utsmyckning. Vill du låna cykel gör du det utan extra kostnad, för de knappt fyra kilmoterna till Tylösand.


Karta över Tylösand
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Tylösand

Sortera efter: