Hem » Hotell » Hotell i Uppsala
Om Uppsala

Den anrika universitetsstaden Uppsala erbjuder med sin historia och närhet till havet en mycket vacker vistelse, med goda möjligheter till nöje, oavsett besökarens ålder och intressesfär. Ta dig ut på en historisk expedition till forntiden, upptäck vikingabyar, båtgravar och bautastenar, eller upplev vetenskapens upptäckter med Science Walk, en guidad rundtur från vetenskapshistoria till de senaste upptäckterna. Under vintern kan besökare ge sig iväg både på längd- och utförsåkning. Södra Uppsala och Uppsala Alpina Center erbjuder härliga slalombackar med lift. Under de grönare årstiderna är Uppsala en stad som lämpar sig väl för golf, samt strand- och parkvandring.

För övernattande erbjuder Uppsala allt från campingområden till lyxhotell. Akademihotellet, som ligger vackert omgivet av parkområden och anrika byggnader, har närhet till det mesta. Med bl.a. Domkyrkan och Carolina Rediviva som närmsta grannar har man alltid en vacker vy nära till hand.

Mitt i centrum och med närhet till alla förbindelser ligger Best Western Hotel Svava, med fullutrustade rum, stor matsal och egen lobbybar. Restauranger finns alldeles runt knuten – perfekt när man vill ta del av så mycket i innerstaden som möjligt.

Med en spännande inredning, hög klass samt egen restaurang och lounge, erbjuder Clarion Hotel gillet något extra för den nyfikne gästen. Rummen är konstnärligt designade med lugnande färger och stora tavlor, och hotellet erbjuder en mycket god service.

Lite utanför centrum ligger Eklundshof, en vackert ljus gård med grön omgivning. Perfekt för gäster som föredrar lite distans till centrum, men ändå vill ha alla bekvämligheter.


Karta över Uppsala
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Uppsala

Sortera efter:
Hotel Kvarntorget Uppsala


Från 686 SEK
Adress: Kvarntorget 3
First Hotel Linne


Från 823 SEK
Adress: Skolgatan 45
Hotel Uppsala


Från 875 SEK
Adress: Kungsgatan 27
Park Inn Uppsala


Från 944 SEK
Adress: Storgatan 30
Scandic Uplandia


Från 1027 SEK
Adress: Dragarbrunnsgatan 32
Scandic Uppsala Nord


Från 1472 SEK
Adress: Gamla Uppsalagatan 50
Clarion Hotel Gillet


Från 1674 SEK
Adress: Dragarbrunnsgatan 23