Hem » Hotell » Hotell i Vänersborg
Om Vänersborg

I Vänersborg finns både mycket att se och göra. Ta en titt på Sveriges äldsta bevarade museemiljö på Vänersborg Museum, eller ta en tur i ett av världens älgtätaste områden uppe på Halle- och Hunneberg och njuta av vacker barrskog uppe på ett spektakulärt platåberg. För den som gillar musik dyker evenemang med allt från jazz och vissång till internationella artister titt som tätt upp på scenen och Vänersborgs teater erbjuder New York -Opera, livesänt i HD-kvalitet från Metropolitan.

När du vill luta dig tillbaka erbjuder Vänersborg boende bland annat i form Quality Hotel, där alla dagens måltider erbjuds till besökarna, och som dessutom erbjuder golfpaket för de närliggande golfbana.

Gillar du sportevenemang finns även det nyöppnade Best Western Arena Hotell, som ligger inom perfekt gångavstånd från Arena Vänersborg och stadens centrum.

Centralt på orten ligger Strand Hotell, som erbjuder en fantastisk utsikt över Vänerns strand och utmed hamnkanalen. Härifrån är det lätt att nå Resecentrum, restauranger, underhållning och bad.


Karta över Vänersborg
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Vänersborg

Sortera efter: