Hem » Hotell » Hotell i Varberg
Om Varberg

Varberg, som marknadsför sig som Sveriges Kurort, gör verkligen skäl för sitt namn. Här kan du erbjudas ett flertal behandlingar, från massage eller tångbad till fräscha spa-anläggningar. Orten är idag den spa-tätaste orten i landet. Nya utställningar kommer ständigt upp på Länsmuseet Varberg, och utanför kusten trotsar ett stort antal surfentusiaster alla väder och ger sig ut på östkustens vågor.

När man ska välja boende finns det många olika nivåer och alternativ. För den som föredrar självständighet finns till exempel Apelvikens lägenhetshotell, som är fullt utrustat för alla behov. De toppmoderna lägenheterna kommer till ett förmånligt pris.

150 meter från havet ligger vackra och mäktiga Clarion Collection Hotell Fregatten, som är stort, ljust och spektakulärt beläget. Hotellet bjuder på eftermiddagskaffe och har en spa- och relaxavdelning för den som vill ta det lugnt efter en dag på stan eller vid stranden.

Vill du vara närmare stan? Mitt i centrum hittar du också det lugna och personliga Hotell Gästis, som är inhyst i ”Torellska huset” från 1700-talet.


Karta över Varberg
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Varberg

Sortera efter:
Clarion Collection Hotel Fregatten


Från 1097 SEK
Adress: Hamnplan