Hem » Hotell » Hotell i Västervik
Om Västervik

Västervik, en härlig kombination av smålands stora barrskogar och kustens härliga klippor och skärgårdsöar, erbjuder verkligen kontraster både i aktivitet och utseende. Ta ett dopp vid populära Tättö havsbad och ta dig sedan vidare till Hjorteds Mopedmuseum för en nostalgitripp tillbaka till tiden då Elvis Presley ekade i alla tonårshem och varje ung grabb satt och mekade sin motorutrustade springare till fullända.

När det kommer till hotell i Västervik finns det alternativ som till exempel det väligt romantiskt namnade Hotell Fängelset. Här kan du få ett rum utan att varken bete dig illa få sota för det. Tvärtom har flera celler både egen dusch och toalett, fullt utrustade med golvvärme, och det finns till och med en helutrustad lägenhet, som en gång tillhört den dåvarande fängelsedirektören. Fängelset ligger med vacker utsikt över havet.

Mitt i centrum ligger Centralhotellet, som är ett trestjärnigt hotell som är perfekt för besökare med familj. Standarden och komforten är hög, medan du bemöts personligt och kan njuta av ett litet hotells charm.


Karta över Västervik
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Västervik

Sortera efter: