Hem » Hotell » Hotell i Växjö
Om Växjö

Växjö är en expansiv kommun med ca 80 000 invånare, ett växande universitet och ett bubblande näringsliv. Trots detta är mycket av staden välbevarat sedan långt tillbaka och det finns ett flertal kyrkor, museum och vackra byggnader. Den vackra Linnéparken som huserar både inhemsk och sedan länge formade småländska växtligheten, smakfullt kombinerat med exotisk och spännande botanik, är väl värd ett besök. Centrum är livligt och det finns gott om shoppingmöjligheter runt om i staden.

Det finns många alternativ för boende i staden. Bara ett stenkast från centrum hittar du Carisma Hotel, som med sina ljusa, moderna lokaler erbjuder ett bra och centralt boende. Söker man efter ett boende med paketerbjudande går det att hitta mycket att göra på Best Western Hotel Royal Corner, som även det ligger centralt i staden. Golf, glaskonst och design är bara några av upplevelsepaketen som erbjuds.

Om man söker ett alternativ till vanliga hotell finns till exempel Asa Herrgård vid Asasjön, som har en egen vinkällare och möjlighet till både fiske och kräftfiske.


Karta över Växjö
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Växjö

Sortera efter:
Elite Park Hotel Växjö


Från 854 SEK
Adress: Vastra Esplanaden 14