Hem » Hotell » Hotell i Visby
Om Visby

Med ca 25 000 boende är Visby Gotlands största tätort. Detta till trots marknadsför sig staden ändå som en idyllisk småstad längs kusten, där gamla byggnader och byggnadsverk byter av söta småhus. Välkänt för sin medeltidsvecka som inträffar en gång om året, är Visby ett fantastiskt världsarv med ringmur, välbevarat gatunät och över 200 stenhus. Det finns mycket att göra både i och utanför staden, från naturäventyr till kul evenemang, året runt.

I boendeform finns det mycket att välja på, från mindre bed & breakfast-etablissemang, till vandrarhem och större hotell. Precis intill den vackra 1200-talsringmuren finner besökare Best Western Solhem Hotel, vilket ligger fint intill Palissadparken och utan att komma långt från stadens centrala delar. Clarion Hotel Wisby ligger som ett modernt hotell, mitt i den medeltida innerstaden, en kort bit från småbåtshamnen.

Vill du få en fin utsikt över Almedalen kan du ta in på Almedalens Hotell, som har sitt etablissemang i ett anrikt 1800-talshus nära havet.


Karta över Visby
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Visby

Sortera efter: