Hem » Hotell » Hotell i Ystad
Om Ystad

Ystad, en stad med över 300 korsvirkeshus, visar en fantastisk miljö från en svunnen tid. Utöver bostäder ryms både restauranger och affärer i de klassiska husen, och en promenad längs gatorna lämnar ingen (utom möjligtvis den mest inbitne Ystadbo) utan intryck. Det finns dessutom ett flertal guidade turer för den som är lite extra intresserad av stadens historia eller deckarromantik. Här kan besökare nämligen också följa kriminalkommisarie Wallanders fotspår, direkt i mobilen. Det finns också ett flertal museer, samt frisk närhet till hav och natur.

Ett av de många fina korsvirkeshusen i staden inhyser Hotel Anno 1793 Sekelgården. Som namnet avslöjar är det ett hotell med över tvåhundraåriga anor. Det ligger i centrala Ystad och har en vacker trädgård på innegården, som besökare mjukt lindas in i under sommarfrukosten.

Mitt emot byns kyrka ligger Stora Herrestads Gästgifvaregård. Här kan du pusta ut efter en lång vandring eller god måltid, och vila i en tidigare fängelsecell, numera bekvämt inredd med skön säng i en rustik miljö. Gården erbjuder även golf- och gästgivarpaket.


Karta över Ystad
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Ystad

Sortera efter:
Ystad Saltsjobad


Från 1977 SEK
Adress: Saltsjobadsvagen 15